start


bekijk al het nieuws.


Er zijn vandaag geen aanbiedingen van bedrijven in en rond Bavel.

Historie
Adverteren
Contact

log in klant

 


15de Avond-vierdaagse eindigt met 350 deelnemers

18 Jun 2004


Na 3 avonden goed weer eindigde de avond-vierdaagse dit jaar op 18 juni jammerlijk zeer nat. Desalniettemin liepen alle 350 trouwe deelnemers de hele tocht uit.
Dat het de laatste dag van de avond-vierdaagse was, kan geen enkele bavelse zijn ontgaan. Op alle bloemenverkoop-punten in het dorp werd de "intocht" aangekondigd. Op de avond zelf kon men zelfs nog bloemen "vanuit de oxalis-auto" kopen.
Grote complimenten voor alle deelnemers vergezelden de bloemen bij aankomst op het grasveld voor de Korenmolen "De Hoop".
Na de aankomst begaf de menigte zich naar De Spindel om daar de speldjes op te halen. Dit jaar was het de 15de keer, dat de avond-vierdaagse in Bavel werd georganiseerd, maar wie al eerder andere avond-vierdaagse's had meegelopen krijgt een medaille met daarop het totaal aantal keren. Dit jaar was de medaille met het hoogste aantal iemand, die al voor de 44ste keer had gelopen.
Iets verlaat, maar daarom niet minder enthousiast, speelde harmonie ceacilia alle deelnemers een warm welkom toe voor de spindel.

en Kees,
och die zien we nu nog vaker, als toen-t-ie de winkel nog had!

<-- Vorige pagina
bekijk alles of
Vul (een gedeelte van) de naam, het adres of de omschrijving in (minimaal 4 tekens):

15 Dec 2018
Kerstavond in Bavel
In afwijking van voorgaande jaren organiseren dit jaar de Bavelse Harmonie, Koren, Parochiekern en ...