start


bekijk al het nieuws.


Er zijn vandaag geen aanbiedingen van bedrijven in en rond Bavel.

Historie
Adverteren
Contact

log in klant

 


Neem een kijkje bij de politie

23 Okt 2006


--->naar website

Wereldwijd nemen burgers een kijkje bij de politie
Van 29 oktober t/m 4 november zullen in 23 landen* verspreid over de hele wereld burgers een bezoek brengen aan hun lokale politiebureau om de dienstverlening van de politie te beoordelen. In Nederland werken meer dan 10 politiekorpsen mee aan de Politiebureau Bezoekersweek, een project georganiseerd door Altus (www.altus.org) in samenwerking met politie en lokale partnerorganisaties.
Ook politie Breda MiddenĖWest doet mee en het politiebureau aan de Blauwe Kei 220 kan op vrijdag 3 november bezocht worden. Interesse? Meld je dan aan bij Saskia Pubben, klik hier om te mailen Tel: 06-20329197
Deelnemers aan de Politiebureau Bezoekersweek gebruiken een universele vragenlijst die door Altus Global Alliance gecreŽerd is om bezoeken aan de politie te faciliteren en om de relatie tussen burgers en politie te verbeteren. De vragenlijst bestaat uit 20 vragen in 5 categorieŽn:
∑ ontvangst van het publiek
∑ de materiŽle staat van het bureau
∑ gelijke behandeling van bezoekers
∑ transparantie en toezicht
∑ omstandigheden in het cellencomplex
Het project is voor het publiek een kans om kennis te maken met de dienstverlening van de politie en om deze te beoordelen. Voor de politie kunnen de bezoeken nuttig zijn bij het verbeteren van hun dienstverlening doordat zij inzicht hebben in de resultaten van de Bezoekersvragenlijst. De politiebureaus met de hoogste scores en hun voorbeelden van Ďgood practiceí zullen internationaal belicht worden.
Aanmelden en informatie
Deelnemers kunnen zich nog aanmelden voor het project door contact op te nemen met Saskia Pubben, ProjectcoŲrdinator bij Altus Global Alliance.. Meer informatie over Altus en over de Politiebureau Bezoekersweek kunt u vinden op www.altus.org/policevisit.
*AustraliŽ, BelgiŽ, Benin, BraziliŽ, Canada, Chili, Duitsland, Ghana, Hongarije, India, Letland, LiberiŽ, MaleisiŽ, Mexico, Nederland, Niger, Nigeria, Pakistan, Rusland, Sri Lanka, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Korea
<-- Vorige pagina
bekijk alles of
Vul (een gedeelte van) de naam, het adres of de omschrijving in (minimaal 4 tekens):