Zangers welkom bij kinderpopkoor Kikoba

26 Aug 2019


Kikoba is het kinderkoor uit Bavel. Een kinderpopkoor waar wekelijks op vrijdagavond kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar veel plezier beleven aan het samen zingen en muziek maken. De lessen staan onder leiding van Anniek Pollkläsener. Zij is gediplomeerd dirigente. Bij Kikoba zingen kinderen uit Breda en uit Bavel.

Tijdens de lessen staat het ontwikkelen van de stem en het samen muziek maken in een gezellige sfeer centraal. We treden regelmatig op waardoor de kinderen ook de nodige podiumervaring opdoen. We laten van ons horen bij kerstconcerten, Bavel Anno en de KAM in het Chassé theater en bij optredens in samenwerking met andere gezelschappen. Daarnaast werken we elk jaar toe naar een eigen productie.
Bij Kikoba worden ook ontspannende activiteiten georganiseerd, waar de zangers elkaar als groep beter leren kennen.

Zingen is een uitlaatklep en heeft een bewezen positieve invloed op het zenuwstelsel en op emoties. Daarbij draagt zingen en muziek bij aan zelfontplooiing en aan het opbouwen van zelfvertrouwen.
Als het jou ook leuk lijkt om gezellig samen de liedjes van nu te zingen is Kikoba misschien wel iets voor jou! Je bent welkom om een keer mee te komen zingen om te kijken of Kikoba bij jou past (stuur even een berichtje naar: bestuur.kinderkoor.bavel@gmail.com). Kijk ook op www.kikoba.nl

naar website.


naar vorige pagina