Symposium -Ooit ga je dood-

16 Sep 2014
Symposium voor mensen met verstandelijke beperking over ziek, verdriet en rouw.


Op zaterdagmiddag 11 oktober vindt in uitvaartcentrum Zuylen in Breda een uniek symposium plaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze bijzondere middag kunnen zij zelf - alleen of met hun begeleiders- praten en nadenken over eigen wensen en keuzes en in geval van ziekte, verdriet en rouw. Dat is belangrijk omdat er in de zorg nog vaak voor deze mensen gedacht wordt in plaats van met deze mensen in gesprek te gaan en ze, waar mogelijk, zelf te laten beslissen.
Deelnemers kunnen ook rondleidingen volgen door het uitvaartcentrum, mortuarium en crematorium. De presentatie van de middag is in handen van Duo Oma en Aal, die een luchtige draai geven aan dit onderwerp. Na afloop is ruimte om na te praten, onder het genot van een hapje en drankje.
Het symposium wordt georganiseerd door Expertgroep Palliatieve Zorg voor mensen met een Verstandelijke Beperking West-Brabant.

Aanmelden
Het symposium vindt plaats op zaterdag 11 oktober in Uitvaartcentrum Zuylen, Tuinzigtlaan 11 in Breda. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Om 13.30 uur start het programma. De middag eindigt om 17.00 uur.
Aanmelden kan via de website
(klik hier) of via 088 - 3520117 (Sovak).
naar website.


naar vorige pagina