Spreekuur voor mantelzorgers

28 Mrt 2019

Mantelzorgers met vragen over bijvoorbeeld ziektebeelden, geldzaken of vragen over werk en zorg, zijn van harte welkom op het spreekuur van StiB. Medewerkers van StiB staan op werkdagen klaar voor informatie en advies op maat. Een afspraak maken voor het spreekuur kan via info@stib-breda.nl of 076 - 750 32 00.

Informatie & advies op maat
Tijdens het spreekuur kunnen mantelzorgers met hun vragen terecht. Zij krijgen die informatie en advies die bij hun situatie past. Het maakt veel verschil of iemand zorgt voor een naaste met dementie, niet-aangeboren hersenletsel, psychische problematiek of chronische ziekte. Ook zorg in de laatste levensfase is weer anders. Daarom heeft StiB over mantelzorg in verschillende zorgsituaties kennis in huis. Ook voor jonge mantelzorgers is er advies en ondersteuning.

Ook in de avonduren
Voor mantelzorgers die niet tijdens kantooruren naar het spreekuur op de Heerbaan kunnen komen, is het ook mogelijk in de avonduren een afspraak te maken via telefoon of beeldbellen (Skype of Facetime). Daarnaast kunnen mantelzorgers in Breda 24 uur per dag terecht op de website www.stib-breda.nl. Het is dé digitale verzamelplaats voor informatie over mantelzorg en praktische tips die mantelzorgers helpen om de zorgtaak te organiseren en vol te houden. Op deze manier biedt StiB ondersteuning op maat die op elk moment beschikbaar is.


naar website.


naar vorige pagina