Rob Adolphs ontvangt D'n Baviaon 2007

04 Mrt 2007

"Graag wil ik de Bavelse gemeenschap in het algemeen en de "Bavioanen" in het bijzonder hartelijk danken voor deze waardering."
Met vriendelijke groet, Rob
Rob Adolphs ontvangt "D'n Baviaon 2007" tijdens carnaval.
Zoals elk jaar tijdens carnaval heeft ook dit jaar weer de uitreiking plaatsgevonden van "D'n Baviaon". D'n Baviaon is een onderscheiding, die sinds de gemeentelijke herindeling wordt uitgereikt aan een persoon, die zich gedurende lengte van jaren op sociaal-cultureel gebied in en voor Bavel verdienstelijk heeft gemaakt.
Dit jaar werd Rob Adolphs dus in de schijnwerper geplaatst. Rob was al vele jaren actief binnen het bestuur van Bavel 10+. Naast de bestuurlijke activiteiten was hij ook gedurende 8 jaar actief binnen de activiteiten commissie van deze stichting. Zo heeft hij vanaf het begin voor Bavel 10+ elk jaar de zeskamp mede georganiseerd , de carnavalsavonden vorm gegeven en de kampweekenden in België georganiseerd.
De laatste 3 jaar speelt Rob ook binnen de Dorpsraad een actieve rol. Naast het (mede) organiseren van bijvoorbeeld de Bavelse brunch en de jaarlijkse terugkerende kerstborrel, houdt Rob ook alle ontwikkelingen binnen het dorp scherp in de gaten. De diverse bouwplannen en uitbreidingen in en vooral rondom Bavel hebben constant zijn aandacht. Momenteel vergt de verkeers-en fijnstofproblematiek binnen Bavel veel van zijn tijd. Rob schuwt het ook niet om een actiegroep op te zetten om hier ook daadwerkelijk iets aan te doen.
De prins en zijn gevolg heeft Rob dan ook namens de Bavelse gemeenschap onderscheiden voor zijn inzet op bovengenoemde vlakken. Zondagavond tijdens de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht nam Rob het bijbehorende beeld "D'n Baviaon", met oorkonde trots in ontvangst. Rob van harte! en "ga zo door met het goeie werk!!"

naar vorige pagina