Op zoek naar nuttig vrijwilligerswerk in Frankrijk?

25 Apr 2013

Uw webmaster draagt de gehandicaptenzorg een warm hart toe. Vandaar deze oproep voor vrijwilligers op L accolade, een camping met ook aangepaste huisjes. Vorig jaar mochten we er twee weken vertoeven. De sfeer is er prima en nuttig is het zeker.
Kent/bent u een kok, een verzorger, een klusjesman of een type dat zich met zorg en aandacht mogelijk wil/ kan inzetten op ons park? Kijk naar dit filmpje
klik hier
over de vrijwilligers en neem contact met ons. Per e-mail of telefoon. Jij/u - ervaren of niet - wordt warm opgevangen in een vrijwilligersteam van ongeveer 20 mensen per vakantieweek. Opgevangen op een vakantiepark waarin iedereen zichzelf mag zijn.
Met 100 vrijwilligers per jaar - waarvan de meesten in de hoogseizoenmaanden juli en augustus - kunnen we op l'Accolade vooruit. Maar ook in de maanden ervoor (mei en juni) en erna (september) maken vele handen licht werk. Voor de goede orde: een vrijwilliger krijgt op l'Accolade gratis onderdak en eten. Bij een verblijf van twee weken of meer betalen we ook 75 euro als tegemoetkoming in de reiskosten.


Al bijna vijftien jaar biedt l'Accolade uniek vakantieplezier aan u en andere mensen (met een beperking). Het succes van dit bijzondere vakantiepark op het Frans eiland Oléron is voor een deel te danken aan sponsoren. Dankzij sponsoren zijn veel hulpmiddelen en aanpassingen op het park gerealiseerd.
Echter, omdat Accolade een non-profit organisatie is, blijven wij altijd op zoek naar sponsoren! (bijvoorbeeld voor een uitbouw van de groepsruimte, een rolstoeltoegankelijke sauna, of een snoezelruimte )
Dus: kent u winkels, bedrijven mensen in uw omgeving waarvan u denkt: 'die kunnen wel een financiële bijdrage leveren voor l'Accolade', laat dan het bovenstaande filmpje zien. Of laat het ons weten, dan gaan wij ze benaderen.
Daarnaast zijn nog hard op zoek naar mensen die themaweken willen verzorgen zoals yoga, acupunctuur, shiatsu, noem maar op. Dus heeft u vrienden en/of bekenden die interesse hebben in het geven van een themaweek in Frankrijk? Ook dan zou u ons kunnen helpen door te vertellen van l'Accolade.
Met de hartelijke groeten,
wij kijken uit naar de ontmoetingen met jullie!
Sophie en Frank beheerders l' Accoladenaar website.


naar vorige pagina