Noot voor Nood glazen huis

19 Dec 2016


Meer dan 250 enthousiaste muzikanten hebben zich inmiddels aangemeld om muzikaal in actie te komen voor Serious Request tijdens 24 uur Noot voor Nood, de actie die op 23 en 24 december plaats vindt in de aula van het Onze Lieve Vrouwelyceum aan de Paul Windhausenweg 11 in Breda. Het doel om 1440 minuten LIVE muziek te laten klinken en zo op muzikale wijze veel geld in te zamelen, is nu al bijna gehaald.

De deuren van het OLV staan gedurende de 24 uur (van 23 december 13.00u tot 24 december 13.00u) wijd open voor PUBLIEK om te komen genieten van een zeer gevarieerd programma. Singer-songwriters, klassieke pianisten, allerlei bands (pop, rock, samba) een saxofoon- en tubakwartet, vioolensembles, jonge operblazers, diverse koren en zangscholen uit Breda, en nog veel meer artiesten zullen het podium betreden. De entree is gratis!

Gedurende het hele evenement wordt er gezorgd voor warme en koude (alcoholvrije) drankjes, soep en belegde broodjes. Ook kun je op onze 24 uur Noot voor Nood Kerstmarkt je laatste leuke kerstgeschenkjes aanschaffen!
Voor de liefhebbers is er op zaterdag 24 december van 05.15 tot 06.15u een speciale Noot voor Nood Jamsessie. Voor 5 euro kun je mee komen spelen. Breng je eigen instrument mee.
Gedurende de 24 uur zal Carlo Balemans samen met Bas Duister (trompettist bij het Nederlands Blazers Ensemble) en Marjolijn den Adel verschillende Sound Trips verzorgen. Tegen een kleine vergoeding kun je hieraan deelnemen.
Een Sound Trip compositie bestaat uit korte fragmenten waarmee je ter plekke met iedereen die meedoet een muziekstuk in elkaar zet.
De muzikale bouwstenen zijn ook ondergebracht in verschillende levels waardoor er een game ontstaat. Je kunt de levels op je eigen instrument doorlopen. Bespeel je geen instrument maar wil je wel graag meedoen, dan kun je de Sound Ground betreden. Dit is een kleurrijk geheel van alledaagse dingen die zijn omgebouwd tot muziekinstrument (bijvoorbeeld een bananenpiano).
Heb je alle levels gehaald dan speel je, samen met Bas Duister, mee in de 24 uur Noot voor Nood Sound Trip Experience Band, waarmee 24 uur Noot voor Nood wordt afgesloten. Een Sound Trip is niet alleen een unieke ervaring voor de muzikanten die meespelen maar ook voor het publiek. Het is een beleving waarbij ook het publiek centraal staat.
Voor meer informatie en de timetable van de optredens kun je terecht op de website www.24uurnootvoornood.com of de facebookpagina
https://www.facebook.com/24uurnootvoornood U kunt hierover contact opnemen via het e-mailadres 24uurnootvoornood@gmail.com.
naar website.


naar vorige pagina