KOM MUZIKAAL IN ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST 2016

18 Okt 2016

Van 18 t/m 24 december staat het Glazen Huis weer op de grote markt in Breda. Serious Request 2016, de actie van 3FM en het Rode Kruis, zet zich dit jaar in voor de stille killer: longontsteking. Longontsteking is wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger.


wethouder Marianne de Bie schrijft zich in voor de actie.
Breda en de randgemeenten daaromheen vormen samen al jaren een broedplaats van veel enthousiaste muzikanten die regelmatig alleen of bijvoorbeeld in een koor, orkest of band van zich laten horen. Al deze muzikanten kunnen muzikaal in actie komen op 23 en 24 december tijdens de actie 24 uur Noot voor Nood.
Deze ludieke actie wordt een aaneenschakeling van 1440 minuten non-stop live muziek.
Om dit te realiseren zijn er veel enthousiaste muzikanten nodig. Alle muzikanten uit Breda en omgeving, van beginnend blokfluiter tot gevorderd zanger(es), worden uitgedaagd om mee te doen! Elke deelnemer laat zich sponsoren voor minimaal 1 euro per minuut per persoon en draagt zo een muzikaal steentje bij aan de actie van Serious Request 2016.

24 uur Noot voor Nood zal plaatsvinden in de aula van het OLV-lyceum aan de Paulwindhausenweg 11.

De invulling van de deelname is volledig vrij. Het tijdstip waarop gespeeld wordt, gaat in overleg met de organisatie. Er wordt uiteraard geprobeerd rekening te houden met ieders wensen.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website www.24uurnootvoornood.com of de facebookpagina https://www.facebook.com/24uurnootvoornood

Of mail naar 24uurnootvoornood@gmail.com
naar website.


naar vorige pagina