Informatie avond over zonnepanelen

14 Mrt 2013

Informatie avond over zonnepanelen
Voor alle inwoners van Breda die belangstelling hebben om (een deel van) hun eigen energie te gaan opwekken, organiseert Transition Town Breda een informatie avond over zonnepanelen. Steeds meer mensen gaan bewuster om met energie. Een eerste stap daarbij kan zijn het voor een goede prijs aanschaffen van zonnepanelen bij een betrouwbare leverancier. Om u daarbij te helpen is TT Breda een actie opgestart met steun van Duurzaam Energie Haaren en de Brabantse Milieufederatie. Op dinsdag 2 april wordt een eerste informatie avond gehouden in gemeenschapshuis Vianden aan de Viandenlaan 3-5 te Breda.
De prijzen van zonnepanelen zijn nu bijzonder gunstig. Maar de keuze is complex. Welke panelen kun je het beste kiezen en welke leverancier is betrouwbaar? Hoe verhoudt de investering zich tot de terugverdientijd? Duurzaam Energie Haaren heeft dit als onafhankelijke organisatie uitgezocht. Daar loopt een succesvolle collectieve inkoopactie bij een betrouwbare leverancier. Deze leverancier levert totaal pakketten: panelen inclusief plaatsing en garantie. Transition Town Breda wil samen met belangstellenden uit Breda en omgeving verkennen of dit aanbod ook in Breda de moeite waard is.
Transition Town organiseert in verschillende delen van Breda de komende maanden informatieavonden. Belangstellenden krijgen uitleg en is er uiteraard gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook wordt duidelijk wat de terugverdientijd is. Één ding is al zeker: u kunt momenteel beter investeren in zonnepanelen dan sparen! De eerste informatie avond vindt plaats op dinsdag 2 april om 20.00 uur in gemeenschapshuis Vianden aan de Viandenlaan 3-5 te Breda. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis.
Meer informatie te verkrijgen bij Transition Town Breda, e-mail: transitiontownbreda076@gmail.com
of www.ttbreda.ning.com

naar website.


naar vorige pagina