Hoge Nootd festival Roze zaterdag

02 Jan 2005
15 januari 2005, Café zaal Bruininks te Bavel,


Zaterdag 15 januari houdt carnavalskapel Hoge Nootd in Bavel hun vernieuwde kapellenfestival. Ze organiseren het dit jaar voor de 12e maal en zeker niet zonder succes. De avond staat garant voor kwalitatief goede maar vooral gezellige bands in een goedgevulde zaal en dat willen ze zeker zo houden. Want zeg nu zelf wat is er gezelliger dan met 500 mensen een voorproefje te nemen op het feest der feesten!
Wat is er dan nu zo vernieuwend aan dit festival? Vanaf dit jaar gaat Hoge Nootd voor de themafeesten. Het wordt een geweldige Roze Zaterdag waarbij aan alles is gedacht. 12 geweldige kapellen zullen de avond vullen terwijl anderen zich kunnen vermaken in de kermisachtige sferen. De gehele zaal staat in teken van dit festival en de roze kleur zal de dagen erna nog zeker in uw hoofd zitten.
Het is niet de bedoeling om nu elk jaar een roze zaterdag te houden. Tijdens en vooral na de repetities hebben deze mannen en vrouwen al vele thema's bedacht die de komende jaren vast ergens aan bod zullen komen. Deze kunnen ze natuurlijk nog niet verklappen maar houdt dat alvast in de gaten.
Welke bands er precies spelen en wat het festival verder inhoud is te zien op de speciaal ontworpen site www.hogenootd.nl. Komt dus allen gezellig meedoen in Zalencomplex Bruininks te Bavel. Geniet van de muziek een hapje een drankje en trek het mooiste roze pak aan want dan hoor je er helemaal bij. De Hoge Nootd zal zelf het festival openen met een mooie act om 19:45 uur. Zorg dat je erbij bent!!!


naar vorige pagina