Ernstige aanrijding rijksweg A27

09 Nov 2004

BAVEL - Gisteren rond 15.45 uur, kregen agenten de melding dat er op de A27, ter hoogte van de afslag A58 een aanrijding met letsel had plaats gevonden.
Er plaatse bleek dat, ten gevolge van de slechte weersomstandigheden, in een bocht een personenauto, die bestuurd werd door een 25-jarige vrouw uit Griekenland, in een slip geraakt was. Haar auto kwam tot stilstand in de berm. Zowel de bestuurster als de 24-jarige bijrijdster, eveneens afkomstig uit Griekenland, zijn in de berm uit hun auto gestapt. Een achteropkomende automobilist, een 21-jarige man uit Rijen, raakte ten gevolge van de eerdere slippartij, met zijn auto ook in de slip en botste tegen de auto van de twee vrouwen. Door deze botsing liep de bestuurster een beenfractuur op en de bijrijdster werd het wegdek op geslingerd. Zij werd vervolgens door een personenauto, die bestuurd werd door een 38-jarige vrouw uit Leiden overreden.
Gezien de ernst van het letsel werd een traumateam ter plaatse gevraagd. Beide vrouwen zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurster naar het Amphiaziekenhuis te Breda en de bijrijdster naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg. Ten gevolge van de aanrijding werd de A27 urenlang afgesloten waardoor lange files ontstonden.
De toestand van de bijrijdster is kritiek.
bron: politie.nl
naar website.


naar vorige pagina