Eindbedrag Swim to Fight Cancer Breda Euro 345.826

02 Sep 2019


Eindbedrag Swim to Fight Cancer Breda E 345.826
Swim to fight Cancer Breda heeft vandaag E 345.826 opgeleverd voor noodzakelijk onderzoek naar kanker. Dit bedrag gaat voor 100% gegarandeerd naar kankeronderzoek, geselecteerd door Fight cancer en gecontroleerd door KWF. Het betreft een voorlopige uitslag. Tot twee weken na het evenement kan nog gedoneerd worden. https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-breda/doneer-nu.
Het is de allereerste editie die vandaag werd gehouden in Breda. 575 zwemmers (kinderen en volwassenen) sprongen de singels en de Haven in om hun meters voor het goede doel te zwemmen. Een daverend applaus brak los toen het eindbedrag bekend werd gemaakt. Het was voor zwemmers, publiek en de organisatie - naast het waterspektakel, optredens en de fantastische sfeer - een emotionele en beladen dag. Deze eerste editie wordt dan ook als succesvol ervaren. Naar verwachting wordt dit evenement een nieuwe traditie in de singels en Haven van Breda.
In de laatste week voor 1 september heeft de Bredase donatieteller geen moment stil gestaan en kwam er maar liefst 80.000 euro bij.
Theo Dekker, projectleider:Wij zijn als organisatie enorm trots op het behaalde doel. Ik dank daarom ook de zwemmers, het publiek, vrijwilligers, ondernemend Breda, Gemeente Breda, Amphia, al onze sponsoren, ons geweldige team en in het bijzonder onze hoofdsponsor Jumbo Breda en omstreken. Zonder al deze mensen was het ons nooit gelukt het hoofd boven water te houden. Ik ben een gelukkig mens.
En de organisatie sluit met een boodschap af: Tot volgend jaar!
----------eerder bericht----------
Op zondag 1 september 2019 organiseert een groep vrijwilligers voor het eerst het event Swim to Fight Cancer in de haven en singels van Breda. Het wordt een bijzonder evenement om nooit meer te vergeten. Eentje met een lach en een traan en zeker ook met veel inzet, passie en sportiviteit! Na een flink aantal succesvolle edities in grote steden van Nederland wil Breda haar steentje bijdragen met het hosten van dit prachtige evenement want Breda brengt het samen.
Bekijk de uitgebreide informatie in onze agenda door op "website" te klikken.
klik op het logo voor de informatie van de organisatie.
naar website.


naar vorige pagina