Eerste Circus Festival op STEK op 29 en 30 juni

13 Mei 2019

Hooggeeerd publiek. tijgers die door brandende hoepels springen, paarden met pluimen die het zand doen opspatten en clowns die over elkaar rollen van de lol. Je kent het wel, circus in de traditionele vorm. Maar STEK doet het net even iets anders op 29 en 30 juni. Kom je verbazen op het eerste Circus Festival Breda.

Verwonder je over de spannende acts van acrobaten, houd je adem in bij de trapezeartiesten, knipoog naar je partner bij het zien van de spannende burlesque-show of doe mee met een van de vele workshops. Het circus is in de stad en jong en oud kan er bij zijn..

Humor, verwondering, plezier en passie zijn de toverwoorden eind juni. Op het terrein van STEK aan de Veilingkade 9A komt een grote circustent te staan. Een plek waar de acrobaten van No Nonsense en Tall Tales zich helemaal thuis voelen. Ze zullen dan ook elke centimeter van de tent gebruiken, tot bovenin de nok.
Circus Zanzara brengt een prachtige familievoorstelling met een mix van circus, theater en live-muziek. Laat je meeslepen met het verhaal en leer alle personages met al hun gekkigheden kennen. De sterren van het Bredase Avenuetheater komen met een spannende burlesque-show. Glitter, veren en uitdagende dansen. De kenners weten meer dan genoeg. Ook bijzonder zijn de shows van het gezelschap Machienerie uit Belgie. In hun Animalium spelen (bijna) uitgestorven dieren de hoofdrol. Of kies het ruime sop en ga mee op wereldreis met Capitein Gustav in zijn draaimolen en verwonder je over de wilde watervissen en stoere zeebonken.

Is alles in de tent? Natuurlijk niet. STEK zou STEK niet zijn als er ook buiten de tent niet volop te doen zou zijn. Straattheater, goochelaars, acrobaten. Allemaal gratis op verschillenden plekken op het terrein. Je circusskills verbeteren? Ook dat kan tijdens de verschillende workshops. Op zondag 30 juni is het pettendag. Niet dat bezoekers zelf met een hoofddeksel moeten komen, maar het mag wel. Show je waardering en geef de artiesten al je losse muntjes, mik ze in de pet die voor ze ligt. Op het terrein staan verder meerdere eet- en drinktentjes. Het hele programma staat op de facebookpagina:
facebook.com/circusfestivalbreda

naar website.


naar vorige pagina