De Efteling komt naar Bavel.

01 Okt 2004

Harmonie St.Cecilia heeft weer een speciaal project.
Al enkele maanden zij we stevig aan het repeteren om alles perfect te laten verlopen.
Speciaal nodigen we alle kinderen met hun ouders uit om op zondag 17 oktober naar deze speciale voorstelling in de Huif te komen.
Want, stel je eens voor in 1,5 uur tijd komen alle attracties van de Efteling voorbij op een groot filmdoek, terwijl jij met je hele familie lekker rustig op je stoel zit. Als de muziek begint, ben je direct in de Efteling.
Op het grote filmdoek zie je Villa Volta, het Sprookjesbos, de Vogelrock, het Carnaval Festival, het Spookslot, het Land van Laaf, de Indische Waterlelies, de Fata Morgana en nog vele andere bekende plekken. Je zit, maar toch loop je een rondje in de Efteling.
De muziek die je hoort wordt door de harmonie op de seconde nauwkeurig gespeeld. Het wordt een prachtige mix van beeld en muziek, maar ook van verhaal en dans. Het lijkt wel of je echt in de Efteling bent.
De Huif zal worden omgetoverd in een waar sprookjestheater, waarin deze keer muziek wordt gemaakt met een aantal speciale instrumenten. Hierdoor zal de hele voorstelling een feest van herkenning worden.
Meer informatie kun je vinden op onze website: www.stcaeciliabavel.nl
naar website.


naar vorige pagina