CLUBKAMIPOENSCHAPPEN JUDOVERENIGING BAVEL EXTRA FEESTELIJK TINTJE

13 Mrt 2006

Zondag, 12 maart 2006.
Afgelopen zondag heeft het jaarlijks terugkerend evenement van judovereniging Bavel, de clubkampioenschappen, plaatsgevonden in zalencomplex Bruininks.
Ruim tachtig van onze judoka's hebben deelgenomen aan dit jaarlijks judofestijn.
Tijdens dit evenement hebben we aandacht besteed aan een wel heel speciale gelegenheid namelijk het feit dat een van onze judoleraren vijftig jaar op de mat staat als sensei.
Dit is dhr. Wim Cobben hij is inmiddels zestien jaar actief als judoleraar bij onze vereniging.
Als vereniging hebben wij Wim extra in het zonnetje en de kinderen hebben allemaal een blad gemaakt voor een vriendenboekje waarin ze een persoonlijke boodschap voor Wim gezet hebben
Om een blijvende herinnering aan Wim te hebben is de Wim Cobben wisseltrofee in het leven geroepen , die jaarlijks uitgereikt gaat worden aan de Judoka die een bijzondere inzet of prestatie heeft geleverd op judo gebied. De Wim Cobben wisseltrofee wordt toegewezen door de judoleraren en uitgereikt door Wim Cobben. Als Judovereniging hopen wij dat we nog lang gebruik kunnen maken van de capaciteiten van de jubilaris.
Tijdens de clubkampioenschappen zijn de poules weer ingedeeld door de beide judoleraren, zodat de verschillende judoka's naar kunnen, lengte en gewicht bij elkaar zaten.
Het was weer een heel sportieve dag waar het meedoen belangrijker was dan het winnen.
De Judoka die uiteindelijk de Wim Cobben wisseltrofee heeft gekregen is Dirk Gerritse
De clubkampioen bij de jongens is: David Molenaar
De clubkampioen bij de meisjes is: Sanne Verhoeven.
De rest van de uitslagen staan hieronder.

Het mooie van de clubkampioenschappen is dat er geen verliezers zijn iedereen krijgt een medaille en een herinneringscertificaat.


naar website.


naar vorige pagina