Boerderij Wolfslaar in nieuw jasje!

11 Jul 2010
Ook op Boerderij Wolfslaar is de lente begonnen!
Naast de vele jonge dieren op de boerderij, de opening van het bezoekerscentrum op de zondagen zijn er vele nieuwe educatieve speelobjecten op boerderij Wolfslaar.

Er is een zonnespel die kinderen middels een spel wegwijs maakt in duurzaamheid. Er is een waterobject waar kinderen volop kunnen waterpompen en spelen met water. Op korte termijn zal ook de waterkringloop worden uitgelegd en de waarde van water naast het spelen worden getoond.


Van duurzaam robinia hout zijn er ook een aantal nieuwe zit, klim en speelobjecten geplaatst die verspreid staan over het hele terrein van de boerderij. Waaronder een nieuwe dierenpuzzel, legkast en dierobjecten met als uitgangspunt het levend erfgoed, de zeldzame dierrassen die zich bevinden op het terrein van de boerderij.
Daarnaast is er een nieuwe tentoonstelling over vlinders; waar kinderen volop kunnen beleven en zijn er versnaperingen in de nieuwe horecavoorziening op de Boerderij.


Het Bezoekerscentrum Wolfslaar, de Boerderij en horeca 'over koetjes en kalfjes' zijn alle dagen geopend (muv maandagen)
Er zijn veel vragen over Q-koorts en hoe daar mee om wordt gegaan op Boerderij Wolfslaar.
Alle dieren op Boerderij Wolfslaar zijn tijdig gevaccineerd.
Volgens landelijk protocol worden daarnaast voor het einde van de dracht tot 2 weken na de geboortes de drachtige en moedergeiten en schapen met hun jong afgezonderd van de bezoekers.
Bij bezoekerscentrum Wolfslaar is een folder te verkrijgen met informatie over Q-koorts en een kleurplaat over Q-koorts voor de kinderen.
Het bezoekerscentrum Wolfslaar aan de Wolfslaardreef 95 heet u van harte welkom.
naar website.


naar vorige pagina