Bestuur Rolerisuit uitgebreid met mevrouw Marlice Dreessen

29 Mei 2018

Vanaf 1 mei 2018 is het bestuur van de Stichting Rolerisuit uitgebreid met mevrouw Marlice Dreessen, voormalig directrice van de VVV van Breda. Bij Rolerisuit gaat ze o.a. de externe betrekkingen verstevigen.


In het verleden was Marlice Dreessen een van de drijvende krachten achter de actie 'Rolerisuit weer jaren vooruit'. Die actie had tot gevolg dat er twee interliners gekocht konden worden en Rolerisuit kon inderdaad weer jaren vooruit.

Marlice is inmiddels met welverdiend pensioen, maar ze heeft het idee dat ze nog best het een en ander voor Rolerisuit kan doen. Daar is de stichting erg blij mee. In augustus bestaat Rolerisuit 31 jaar. De economische crisis heeft flinke gaten geslagen in de financiƫle mogelijkheden. Doordat de pensioengerechtigde leeftijd opgeschoven is, wordt het steeds moeilijker om voldoende vrijwilligers te vinden.

Rolerisuit zou graag een planner (m/v) vinden die een paar uur per dag aanwezig kan zijn om de telefoon te beantwoorden en de planningsadministratie bij te werken.

Ook chauffeurs voor de grote bussen en voor de kleine bus zijn van harte welkom.

Meer informatie: www.rolerisuit.nl
email: rolerisuit@casema.nl
naar website.


naar vorige pagina