Belcrum Beach op zoek naar vrijwilligers

26 Mrt 2019

Kijkje achter de schermen bij Belcrum Beach voor geinteresseerde vrijwilligers.
2018 was een topseizoen voor Belcrum Beach mede door het mooie weer.
Steeds meer inwoners van Breda weten de weg naar ons stadsstrand te vinden voor de unieke sfeer en een breed scala aan activiteiten. Belcrum Beach draait volledig op vrijwilligers. Deze helden zetten zich onder andere in voor de bar, het onderhoud, de programmering en de tuin. En dat al zes jaar op rij.
Door onze groei zijn we op zoek naar meer zulke vrijwillige helden! Wil jij je ook inzetten voor HET stadsstrand van Breda en kun je wat uurtjes vrijmaken dan ben je bij ons van harte welkom.
Wil je eerst iets van de sfeer proeven en achter de schermen kijken? Kom dan zaterdag 30 maart naar ons strand. We staan die dag ook bij de buren op de STEK-markt waar je met een paar vrijwilligers kunt praten over hoe zij werken op Belcrum Beach ervaren. Meteen kun je een doldwaze foto laten maken in onze speciale 'Beach-caravan'. Daarna kuier je op je gemakje door naar het strand, voor een kijkje achter de schermen en waar je nog meer informatie kunt krijgen.
Je kunt je dan ook ter plekke aanmelden als vrijwilliger en op 13 april de start van ons zevende seizoen mee maken. Je krijgt er een hoop voor terug.
Voor meer info: crew@belcrumbeach.nl

naar website.


naar vorige pagina