Bavels truckersconvooi vraagt uw steun

10 Apr 2016
Beste inwoner van Bavel e.o.,


Dit jaar wordt Het Bavels Truck Convooi alweer voor de 27e keer georganiseerd.
Deze dag zullen ca. 125 vrachtwagens, met als passagier een gehandicapte, een tour tocht maken door Midden-Brabant.
Dit alles onder begeleiding van de politie Breda Zuid-Oost met daarbij ca. 75 motorrijders, die speciaal voor deze dag een cursus hebben gevolgd om als verkeersregelaar te mogen optreden.
Om deze dag te kunnen organiseren zijn de nodige kosten verbonden en u kunt ons daarbij helpen zonder dat het u maar één cent kost als u lid bent van Rabobank Breda.
Rabobank Clubkas Campagne vanaf 6 april 2016.
Tijdens de RCC mogen de 30.000 leden van onze bank 5 stemmen uitbrengen op de vereniging/stichting/project van hun keuze (maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging/stichting/project). Deze stemmen zijn geld waard. De waarde van een stem wordt berekend aan de hand van het totaal uitgebrachte stemmen en het beschikbare budget. Hoe meer stemmen er op een vereniging/stichting worden uitgebracht des te meer geld ontvangt deze vereniging/stichting.
U kunt Stichting Bavels Truck Convooi dus financieel ondersteunen door uw stemmen uit te brengen op Stichting Bavels Truck Convooi De stemperiode loopt vanaf woensdag 6 april tot en met maandag 18 april 2016.
Dus ga naar http://www.rabobank.nl/Breda en breng u stemmen uit op Stichting Bavels Truck Convooi zodat u hiermee ons financieel ondersteunt.
Bij voorbaat onze dank.
Namens Stichting Bavels Truck Convooi Henrie van Gils
naar website.


naar vorige pagina