1 mei Schaapscheerdag en meer in de meivakantie op Boerderij Wolfslaar! en meer

18 Apr 2016

1 mei Schaapscheerdag en meer in de meivakantie op Boerderij Wolfslaar!
Voor kinderen, gezinnen en speciaal voor volwassenen!


Op zondag 1 mei is het Schaapscheerdag op Boerderij Wolfslaar. De schaapscheerder komt van 13.00 uur tot 16.00 uur al onze schapen scheren. Daarnaast kun je schapenkaas proeven, zien hoe wol bewerkt wordt en leren breien. Deze activiteit maakt deel uit van de Publieksdag Natuurpoort Landgoed Wolfslaar. Dat betekent dat er die dag nog veel meer te doen is in Wolfslaar.
En wat nog meer?
Op dinsdagochtend 26 april kunnen peuters van 2 tot 4 jaar meedoen met Peuters in het Wild. Thema 'Wat komt daar boven de grond uit?' Van 09.30 - 11.00 uur. Opgeven bij info@natuurpret.nl.
Op zaterdag 30 april is er een workshop, waarin je zelf je M2 bak kunt timmeren, met klimrek en suggesties voor beplanting. Geschikt voor volwassenen en opgeven bij vandelagelanden@outlook.com.
Op 6 mei is er nog een Peuters in het Wild. Dit keer in samenwerking met de Stilte. De peuters kunnen meedoen met de 'Blubberdansbeestjes'. Op zaterdag 7 mei kun je een hanging basket' maken, gevuld met slaplantjes, voor volwassenen en opgeven bij vandelagelanden@outlook.com. En op zondag 8 mei, op moederdag tenslotte, kun je met
Natuur & Creatie 's ochtends lekker buiten struinen en met je gevonden natuurschatten een moederdag-natuurcreatie maken. Van 10.30 - 12.00 uur. Geschikt voor volwassenen of ouder met kind samen. Opgeven bij Anjabarendrecht@gmail.com. 's Middags is er een inloop creatief: een Moederdag-natuurcreatie maken. Van 14.00-16.00 uur, inloop, alle leeftijden.
Voor meer informatie over alle activiteiten, kijk op facebook.com/boerderijwolfslaar of
www.wolfslaarbreda.nl. Boerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95, Breda
naar website.


naar vorige pagina