Urban Dance workshop Speciaal voor jonge mantelzorgers

17 Mei 2019

Urban Dance workshop op vrijdag 17 mei
Voor jonge mantelzorgers die houden van dans organiseert StiB op vrijdag 17 mei een Urban Dance workshop. Tijdens deze middag gaan jonge mantelzorgers tussen de 6 en 12 jaar met een dansdocent aan de slag. De workshop is van 15.30-17.30 uur bij de Scene of Dance, Belcrumweg 62, Breda. Deelname is gratis. Aanmelden en meer informatie via www.stib-breda.nl/agenda of 076 750 32 00.

Deze middag gaan jonge mantelzorgers samen los op muziek en is er veel gezelligheid! Een dansdocent leert hen om hun bewegingen er supergaaf uit te laten zien. Het resultaat is om 17.00 uur een stoere voorstelling voor de ouders, broers, zussen, opa's en oma's.

Speciaal voor jonge mantelzorgers
StiB organiseert deze middag speciaal voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met extra zorg. Dat kan zorg zijn voor een ouder, broer of zus. Soms is er sprake van een gezinslid met een langdurige ziekte, beperking of psychische of verslavingsproblematiek. Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten om even weg te zijn uit de zorgsituatie en leeftijdsgenootjes te ontmoeten. Kijk voor alle activiteiten op www.stib-breda.nl/agenda.


naar website.


naar vorige pagina