Streetball Masters 2019

18 Mei 2019

Wat is er fijner dan buiten te basketballen bij een toffe plek als Pier 15? Niets toch? Daarom organiseren Barons Breda Basketbal en de Nederlandse Basketbalbond (NBB) daar op zaterdag 18 mei van 11 tot 18 uur het buitenbasketbaltoernooi Streetball Masters Breda.


Jong en oud
Heren- en damesteams bestaande uit drie spelers nemen het tegen elkaar op in verschillende leeftijdscategorien. Ook is er een schiet- en een dunkwedstrijd.
Nederlands kampioen
Mocht een Nederlands team de Bredase voorronde winnen dan plaatsen zij zich voor de landelijke finales op 19 en 20 juli in Amsterdam. Daar wordt gestreden om de felbegeerde titel 'Nederlands Kampioen Streetball'. Dat het 3x3 basketbal steeds populairder wordt in ons land, blijkt ook uit het feit dat het officiele WK dit jaar in Nederland wordt gehouden. Van 18 t/m 23 juni kunnen liefhebbers de beste teams van de wereld in actie zien op het Museumplein in Amsterdam.
Maar eerst Breda: kom kijken en genieten van het spectaculaire outdoor basketball op het haveneiland voor Pier 15 in Breda op 18 mei. Bij slecht weer verhuist het toernooi naar binnen en worden de wedstrijden in sporthal de Doelen in Princenhage gespeeld.

Meer informatie over het programma op: www.facebook.com/streetballmastersbreda

naar website.


naar vorige pagina